KESZTHELYI KASTÉLYMESÉK

MESÉK A HERCEGI KONYHÁBÓL – A FORRÓ CSOKOLÁDÉ

Sün Sebestyén Sámuel, a mesebeli keszthelyi kastély mesterszakácsa és elsőrangú cukrásza titkos receptfüzetéből ebben az évben minden hónapban elárul egy kedvenc receptjét. Most, januárban a forró csokoládé hozzávalóit és elkészítési módját ismerheted meg A forró csokoládé című meséből – így készül ez a finom ital Sün Sebestyén Sámuel-módra.

KARÁCSONY A KASTÉLYBAN – HOVÁ TŰNT A HABVERŐ?

A Keszthelyi kastélymesék karácsonyi mesekönyvében Sün Sebestyén Sámuel, a kastély mesterszakácsa és elsőrangú cukrásza a habverőt keresi. Segítségére siet Ciprián, a méhecske. Hogy hol és hogyan találja meg Ciprián a habverőt, azt elolvashatod a Hová tűnt a habverő? – Egy karácsonyi történet a mesebeli keszthelyi kastélyból című mesekönyvből.

A Keszthelyi kastélymesékről bővebben: https://helikonkastely.hu/keszthelyi-kastelymesek/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük